2010-04-17

Recordstore day

Jaha, det är blir ju inte så svårt. Två skivaffärer i Norrköping står listade att vara med på Recordstore day, Skivlagret och Vaxkupan. Begav mig först till Skivlagret för att kolla deras utbud.
Normalt sett har de inga vinyler, så jag tänkte de kanske hade andra erbjudanden. Ser inga direkta skyltar i butiken om RSD så jag frågar killen bakom disken om de tagit hem några av vinylerna som är framtagna för dagen, han ser ut som ett levande frågetecken, men visar i alla fall en promoEP man får om man handlar något från bordet med en liten skylt Recordstore day. Mindre intressant EP i mitt tycke. Kollar bordet på vägen ut ur butiken för att se vad Skivlagret erbjuder denna dag. Oj oj oj vad det jobbat för att ta fram nåt spännande. Metallicas alla skivor finns framlagda för 89 kr/st, Cunning stunts 2dvd för 149 sen orkade jag inte titta mer ens. Fy faen vilket skämt. Ställer större hopp till Vaxkupan som är inriktade på vinyler. Tyvärr har de inte lyckats få hem Soundgarden 7"an, men de har Them crooked voltures pic 10" och Springsteen 10"an för 169 bagis styck. John Lennon singlesbox har de även lyckats få tag på, priset är 350kr.

Känner att jag blir lite småsnål och passar allt, men köper istället Them crooked voltures skiva på 180grams dubbelvinyl istället. Får se om jag ångrar mig i veckan och åker och köper nån av de speciellt framtagna skivorna....

2 kommentarer:

  1. Det var värst vad det var dyrt i Norrköping då ... det var halva priset här i GBG.

    SvaraRadera
  2. Det var det jag misstänkte och därför jag inte köpte nåt.

    SvaraRadera