2012-08-14

Testament på Skogsröjet

 Testament inleder med ett stämningsfullt intro för att sedan dundra på med Rise up från senaste skivan Dark roots of the earth. En perfekt (och kanske inte helt oväntad) öppningslåt. Publiken (som inte är så stor) blir helt till sig och en liten moshpit bildas, som faktikst håller i sig nästan hela spelningen!
 Även denna spelning känns mäktig när ett så pass stort band som Testament står så här precis framför en. Tycker sången ligger lite för mycket i bakgrunden under första låtarna, men det ordnar snart till sig!
 Chucken ser ut att stortrivas ute i Rejmyre-skogen och när han inte sjunger i micken spelar han frenetiskt "gitarr" med den!

 Vi får höra många godbitar som Practice what you preach, Over the wall, More than meets the eye, Souls of black, The preacher, The new order, True american hate, Dark roots of the earth, In to the pit, Native blood.

 Testament bjuder på en fantastisk konsert, riktigt intim och grymt bra ös, riktigt kul att se att bandet stortrivs.
 Jag har inte tidigare sett bandet live, så har väl inget tidigare minne att jämföra med, men denna kväll tar jag med mig som en positiv konsertupplevelse.

Sista låten från Testament blir The Formation of Damnation.
 
Kvar att presentera från Skogsröjet är då sedan Anvil som avslutade dag 1. Välkommen åter!

6 kommentarer:

 1. Sjyssta bilder och jag är "lite" avundsjuk... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christer. Det var som sagt en riktigt bra konsert.

   Radera
 2. Härliga bilder och fan att jag missa dom men dom skulle ju avsluta hela festivalen men dom lira tidigare, eller fan vet jag?
  Missa dom gjorde jag iaf.

  SvaraRadera
 3. Tack!

  Tror aldrig de var tänkta att avsluta festivalen vad jag känner till. Däremot tycker jag Cooper hade varit mest lämpad för avslutningsakt.

  Synd att du missade dem. Hoppas du hade kul ändå!

  SvaraRadera
 4. Grymt band som jag tyvärr aldrig sett live. Gläder mig med er som gjort det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Christofer, hoppas du får möjlighet att se dem. Det varit riktigt bra. Känns som de är hungriga och har mycket att ge fortfarande.

   Radera