2009-10-15

The Ultimate Kiss fanzine phenomenon

Så damp en tung bok ned i brevlådan kallad The Ultimate Kiss fanzine phenomenon. Titeln säger väl det mesta...Boken är hårdinbunden och med en metalliknande framsidag. Grymt snyggt! På cirka 180 sidor finns mängder av foton (flera tidigare icke-publicerade), och givetvis mängder av bilder på fanzines. I kronologisk ordning redovisas fanzines från världens alla hörn och presidenterna får presentera sig och sin Kisshistoria samt hur det är att arbeta med ett fanzine. Niklas Olsson och Kiss Army Sweden finns representerade på hela sju sidor! Dessutom är ett uppslag fyllt med Sons and daughters of Kiss (ni vet från tidningen Poster).
Mängder av bilder på Kiss från hela karriären finns givetvis med, men det lite roliga är att det även finns ett flertal publikbilder, bla från Stadion i Stockholm 2008. Många kommentarer från Gene och Paul återfinns även. Till och med bilder från Gene Simmons fanzine finns med som han hade om science-fiction och serier. Klart läsvärd, men framförallt köpvärd på grund av alla bilder.

1 kommentar:

  1. DAMN IT! Ännu en KISS-bok som jag också vill ha. Jahappja, då är det väl bara att ta fram VISA-kortet igen, jag kommer att bli utfattig på grund av din blogg...

    SvaraRadera