2009-08-14

Kommande chockrock. Hem och skola varnar...

Shit, det här är för bra för att vara sant. Hade väl egentligen inte tänkt att posta nyheter i bloggen, men det här är sååå stort för mig i skrivande stund att det måste publiceras.
Chockrockarna WASP släpper nytt album den 12:e oktober, och jag har missat det helt fram tills idag. Dessutom släpps ju Kiss nya platta, Sonic Boom, 6:e oktober. Snacka om en härlig höst!
Låt oss hoppas att båda albumen släpps på dubbelvinyl i gatefold-utförande :)

Låttitlar på WASP-albumet:
01. Crazy
02. Live To Die Another Day
03. Babylon's Burning
04. Burn
05. Into The Fire
06. Thunder Red
07. Seas Of Fire
08. Godless Run
09. Promised Land

edit: 090817. Wasp skivan är förbokad, i gatefold-utförande picture disc. Kiss har nu officiellt bekräftat albumtiteln och omslag synes här: http://kissonline.com/stream/article/display/id/18373
Skivan släpps alltså även exklusivt via Walmart med en bonuscd (samlingscdn från Japan med nyinspelningar av gamla låtar) och en livedvd (Buenos Aires 2009) en 24-sidig booklet allt förpackat i en digipack.

4 kommentarer:

  1. gosse vad jag längtar efter KISS-plattan! om du ser nånstans att den finns att köpa på vinyl, skriv en rad om det på min blogg är du bussig. Kan man shoppa den där Walmart-utgåvan fast man bor i sverige tro? Det står ju "sold in the U.S. and Canada exclusively" på sajten, men jag vill också ha en sån!!!!

    SvaraRadera
  2. Det ska jag göra. Walmart-utgåvan kan du med all säkerhet finna på eBay...

    SvaraRadera
  3. Ahh,W.A.S.P....Har givetvis HELA Barnjournalen-reportaget från 1984 på master VHS.Det var tider det,"Sångaren skär henne i halsen och slickar sedan blodet från svärdet"
    eller "lira kan de inte?" ,"de kan de elementära grunderna till rock n roll"
    Hon kvinnan Vera Celander skaffade sig dock lite cred då hon i Okej recenserade The headless children och höjde dem till skyarna:)
    /L.B.

    SvaraRadera
  4. Kenneth! Det finns ingen chans att du kan kirra det där digitalt och skicka? Vore guld att se! Här har du mailen om du skulle kunna greja det! Tjock_smock@hotmail.com

    SvaraRadera