2009-11-03

Destroyer #25

Jag har under flera år varit medlem i Kiss Army Sweden, vilka ger ut fanclubtidningen Destroyer. Första numret av Destroyer kom i februari 1996, och ges ut än idag. Tyvärr saknar jag av nån anledning #2 så vill du sälja den så lägg en kommentar till denna artikel. Nu över till det aktuella numret. Omslaget pryds som synest av Kiss anno 76 och det är Destroyer och Rock and roll over turnékrönika i detta nummer. Fantastiskt välskriven krönika som får dig att veta allt om denna period. Nytt för detta nummer är även att man presenterar turnéböckerna väldigt noggrant (bild på alla sidor) på både On tour och Kiss on tour som de benäms. Givetvis även recension på Sonic boom och Ace Anomaly (julafton kom tidigigt i år). Vinylfarfar presenterar även de snyggaste singelomslagen (vinnare I love it loud, Hollandpress) samt Argentina pressade Hotter than hell och Rock and roll over. Alltid lika trevligt presenterat av Vinylfarfar.
Vi bjuds även på en färsk turnérapport från Kanada. Lite mindre intressant i nuläget är att läsa om att Kiss fick en stjärna på Walk of fame (för 10 år sedan). Varför i detta nummer?

Annars är detta världens bästa fanclub-tidning. Hela tidningen i färg, 36 sidor! Mycket fin kvalitet på pappret därtill.


KISS ARMY WANTS YOU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar