2013-01-07

I'm back; Rockbox

Oj, oj det var länge sen det hände nåt på bloggen, får lite dåligt samvete av att inte ha uppdaterat, men det har helt enkelt inte hunnits med. Men så nu kör vi igen. Nytt år - ny start!

Köpte senaste numret av Nostalgia Rock n roll magazine (som bl.a. Innehåller ett längre reportage om November och Led Zeppelin ) och så förstås det som får mig att skriva detta inlägg; en kort notis om en hyllningssite till radioprogrammet Rockbox
http://hem.bredband.net/tordmullet/index.htm och hur flera personer har många program inspelade på kassettband!

Kollade in den fantastiska site och startade sedan en tråd om Rockbox på Sweden rocks messageboard och fick där länken till Radiogodis och Efter lite meckande hemma med stereon så spelar jag in mängder med Rockbox, Hårdrock, Diezel och Studio skrän! Telefon kopplad till förstärkaren och lyssna på programmet över internet samtidigt som jag spelar in på kassett!!

Skaplig nostalgitripp!2 kommentarer:

  1. Låter inte dumt alls. Vilken HK-modell är det förresten? Har en gammal avställd AVR5000 ståendes under trappan, så jag fick lite extra nostalgikänslor där. :)

    SvaraRadera
  2. Det är faktiskt en HK AVR5000, tycker den spelar riktigt bra fortfarande. Kruxet var när jag köpte blu-ray då ju förstärkaren saknar HDMI-ingång, men det blev en Blu-rayspelare som har inbyggd förstärkare istället.

    SvaraRadera