2012-10-17

Kiss - Monster

Så har äntligen nya Kiss-plattan fått snurra en del på skivtallriken och det är således dags att skriva lite om den här. Det är till att börja med en 180-gramare i ett, i mitt tycke, lite fattigt utförande. Den är inte utvikbar, innehåller inga texter eller någon bonus poster dock får man en kod att ladda ned hela albumet.

Plattan inleds med singelspåret, Hell or hallelujah. En god öppning tycker jag. Givetvis har jag inte hört något alls från albumet tidigare då jag vid så här stora skivsläpp vill lyssna på hela albumet på en gång, på en fysisk utgåva. Wall of sound och Freak drar på i gott tempo och det är riktigt njutningsfullt att höra vad gamla Kiss-gubbarna givit ut. Back to the stoneage med Gene på sång är även den en bra bit och så Pauls låt Shout mercy fortsätter i samma klass. Jösses vad jag är positivt överraskad av den giv. Tycker att det låter lite fräscht 70-tals sound så här långt. Sen kommer den första svaga biten, Long way Down som tyvärr känns rätt seg.

Vi vänder på plattan och bjuds på lite god rock n roll igen, Eat your heart out, lite tyngre Gene-låt; The devil is me.

Outta this world är ett okej spår medan All for the love of rock n roll är ett snäpp bättre. Take Me Down bellow håller även den hög klass. Och så sista spåret då; Last chance. Tycker det är en god avslutning på denna, över förväntan, riktigt bra platta.


5 kommentarer:

 1. Kan inte annat än hålla med tycker Monstret växer hela tiden. Vad tycker du om iTunes bonus låten Right here Right now? Tycker den är grym och borde varit med på albumet.

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen

  SvaraRadera
 3. KISS Monster vinylen är ny slutsåld på Ginza och utgått ur sortimentet.
  http://www.ginza.se/product/kiss/monster/179180/

  SvaraRadera
 4. Har inte hört Right here right now, än.
  tack för info om att vinylen är slut på Ginza. Köpte du bildvinylen.

  SvaraRadera
 5. Monster har sina stunder. Long Way Down är tillsammans med The Devil Is Me två mindre bra låtar..

  SvaraRadera