2010-02-06

Boom på vinyl


Ojojoj, jag tror minsann Mr Simmons himself har varit på min blogg och snokat. Det är nu klart att Sonic Boom kommer på vinyl, dubbel dessutom och i gatefold-utförande med bonusposter :)
Fem olika färger, limiterat till 1000 ex per färg så skynda skynda. Pre-order kan du göra på www.kissonline.com Jag tackar min vän Danne, http://itsabouttrout.blogspot.com/, som lyckats bokat ett svart ex till mig!

6 kommentarer:

  1. Inga problem, tur att jag hade ett KISSOnline-konto. Ska bli underbart att få en hem den. Cool poster dessutom.

    SvaraRadera
  2. Djävligt coola prylar det där, men 42 dollar för en LP-skiva är nog i häftigaste laget för mig, tyvärr.

    SvaraRadera
  3. Nu ska vi se, 42 dollars blir lite mer än 300 riksdaler. Det känns okej med det pris för en ny limiterad dubbelvinyl med poster. Dessutom snackar vi KISS! Det vi nu får hoppas är att de verkligen skickar till Svedala, vilket ryktas att de inte gör på KAS-forum. Vet iofs ej varför, men ändå en skapad oro.

    SvaraRadera
  4. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig! Jag kom nämligen till mina sinnens fulla bruk idag och beställde en sånhär LP, en röd. Men dubbelvinyl tror jag inte det är? Gatefoldomslag, ja men dubbelvinyl? Nja... Eller?

    SvaraRadera
  5. Okej, bra att du beställde :) och du har nog rätt, det är ingen dubbelvinyl. Nu är det i alla fall klart att den säljs internationellt.

    SvaraRadera
  6. Enligt kissonline är den här slutsåld nu, hoppas vi hann få ett ex var... Har fått ett bekräftelsemejl från Fanfire, har du?

    SvaraRadera