2009-09-13

Två nya liveplattor i skivbacken.

Först ut presentarar jag Paradise Lost - The anatomy of melancholy. En deluxutgåva på två vinyler i gatefoldutförande. Limiterad till 1000 exemplar. Innehåller linernotes av Nick Holmes och Greg Macintosh till samtliga 20 bitar. Tyvärr är det vita innerpåsar till en annars mycket snygg vinylutgåva. Den är inspelad på Koko, London 12:e april 2007. Ljudet på vinylen är extremt bra. Alla instrument och sången är riktigt bra mixade, fantastiskt!
Vi får höra några gamla godingar i form av As I die, True belief, Embers fire och Pity the sadness, men framför allt GOTHIC! Vi bjuds givetvis även på en hel del nya låtar som The enemy, Praise lamented shade och Red Shift. Hade lite tur som fyndade den på www.repulsive.se för bara 99 bagis :)
Den andra liveplattan är Hammerfalls One Crimson night inspelad i Lisebergshallen, Göteborg 20:e februari 2003. Det är en trippelvinyl. Lite tråkigt att det inte är en gatefold när det är så många vinyler. Dock mycket bilder på innerpåsarna som lite plåster på såren. Plattan är sprängfylld med hits och setlisten känns mycket bra, eller vad sägs om låtar som Riders of the storm, Heeding the Call, Stone Cold, Glory To the Brave, Hearts on Fire och Renegade. Konstigt nog är de tre avslutande låtarna från Mexiko och Chile. Fattar inte riktigt varför. Mycket bra ljud är det i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar