2012-01-01

They only Come out at night.

Vad kan väl passa bättre en att inleda 2012's bloggande med en Kissbootleg? Nej, just det! Denna heter They only Come out at night och är inspelad på Isstadion i Stockholm 26/10 1984. Det är en dubbelvinyl och medföljer gör även ett bildhäfte om 12 sidor med svartvita foton. Jag tycker det är riktigt bra ljudkvalitet på denna skiva med tanke på att den ju är inspelad för 27 år sen! Riktigt bra setlist (se bild nedan) stark öppning med Detroit rock city, Cold gin och Strutter. Tycker bandet var riktigt bra 1984, riktig spelglädje och Eric Carr gjorde ett fantastiskt jobb bakom trummorna. Han får verkligen komma till under War machine (inkl trumsolo) och så vidare i Young and wasted. Perfekt inledning på året och för kommande bokläsning då jag fick Eric Carrs biografi av frugan i julklapp!

4 kommentarer:

 1. Första inlägget med hjälp av Bloggers-app. Blev väl sådär med bilderna, får väl träna på det...

  SvaraRadera
 2. Klassisk bootleg! Min första konsert någonsin, var mycket ung är fortfarande hög på adrenalinet vilken konsert. Enda antiklimaxet var Bruce Kulick istället för Mark St John.

  SvaraRadera
 3. Grymt att ha sett denna konsert förstår jag! Var det pga att Bruce var lite lam i början som det var antiklimax jämfört med Mark St John eller varför?

  SvaraRadera
 4. Älskade Mark St Johns gitarrspel på Animalize och såg väldigt mycket fram emot att se honom live! Så ersätter de honom med mannen som är född utan karisma det gäller både på scen, gitarrspel och låtskriveri. Ace är ju nummer 1 goes without saying,Vinnie Vincent skrev bra låtar och Mark St John var en lysande gitarrist. Bruce Kulick?

  SvaraRadera