2011-07-06

Running Wild - MasqueradeNär jag var i Göteborg för att se Maiden i fredags blev det lite vinylspaning dagen efter. Var i en, för mig, ny butik som heter Street trash records. De hade ett väldigt bra utbud av metal på vinyl och en hel del rariteteter, bl.a. Poison - Flesh and blood first aid kit edition! I skyltfönstret hängde så denna godbit. Running wild - Masquerade på röd vinyl i Ex-skick till en billig penning. Plattan är del ett i en triologi på temat det goda mot det onda. Den släpptes 1995. Efter ett 2-minutersintro bjuds vi så på titelspåret som är en typiskt låt i RW- anda med singalong-partier. Demonized fortsätter i samma anda. Sen följer godbitarna på varann Lions of the sea, Rebel at heart, Wheel of doom och Metalhead. Av nån märklig anledning har detta sålt sämst av gruppens skivor, men visst nån ska ju ha gjort det också. Kommer ihåg att jag haft denna på cd tidigare, förpackad i trälåda. Tyvärr såld sen flera år tillbaka, men återgäldad givetvis med att nu ha vinylen. Undrar just hur många ex av denna vinyl som finns utgivna?

2 kommentarer:

  1. Verkar vara ett kap du gjort har aldrig sett den i röd vinyl förut. Var ligger Street Trash Records vi missade affären?

    SvaraRadera
  2. Affären ligger på Andra långgatan. Det finns ett visst samarbete mellan affären och Discunion på Tradera. Där såldes plattan i slutet av maj för 245 kr. Street trash kommer framöver öppna webshop sa han som hade butiken när jag var där.

    SvaraRadera