2013-03-15

Year of the goat - Angels Necropolis Lavish LP edition

Herre jösses vilken sjukt snygg utgåva detta är. Får faktiskt säga att det är det vackraste jag har i vinylväg...
Vinylen är i förpackad i en utvikbar mattsvart förpackning med text i guldrelief. Vinylen är i nån typ av brunspräcklig färg. Det medföljer en dubbelsidig poster, booklet i LP-format samt i typ 8-tumsformat, cdn och så icke att förglömma en tygpåse med YOTG tryck!

Plattan inleds med den lite snabbt rockande For the king. Perfekt öppningsspår. Andra spår är tillika titelspåret Angels Necropolis, en ganska lugn start på låten. Sången påminner lite om dansbandssång. Strange. Den ändrar dock både tempo och karaktär på sången. Det blir ett resultat av episk doom. Snyggt.
Tredje spåret; Spirits of fire och så även det fjärde A circle of serpents är lite mer rockiga med träffsäkra refränger och catchiga slingor....

Vi vänder på plattan och finner där först Voice of a dragon; en lite tyngre doomlåt med skönt groove. Singelspåret This will be mine. Lite mer fart i den och en refräng som får dig att skråla med! I´ll die for you följer tempot och strukturen av föregående låt. Sist ut är Thin lines of broken hopes. En vemodig och stämningsfull låt, som ökar i tempo under låtens gång. Det här är en skiva, och band också för den delen, som är välgenomarbetad och det märks verkligen att medlemmarna har lagt hela sin själ i denna debutskiva och band. Allt känns väl genomtänkt, från alla symboler till hur denna oerhört vackra utgåva är utformad. Toppbetyg på samtligt gällande förpackning och musik.

1 kommentar:

  1. Ny sida om festivaler!
    festivalbilagan.blogg.se/

    Du hittar oss också på facebook hoppas vi ses där!
    facebook.com/festivalbilagan

    SvaraRadera